perjantai 3. heinäkuuta 2015

tuumasta toimeen

Kravatti peiton teko on lähtenyt liikkeelle. Normaalisti tällaisen teko tai siis materiaalin hankinta vie varmasti rutkasti aikaa, tai sitten täytyy tietää mistä sitä hankkia. 
Minulle tuli kiire, sillä suunnitteilla 50-vuotis lahjaksi peitto miehelle. Eikä sen kiireempää kuin valmis syyskuun alkupuolella. 
Siksi mun pärinärummut on kaikuneet ja olen saanut tutuilta lahjotuksia, sekä osan ehdin jo ostaakin, kun tuli edullisesti vastaan. 
Työkaveri oli laittanut hienon pussin, täydellisesti laskostettuja, sileän silkkisiä kravatteja pöydälleni. 27 kappaletta! Ja niin hienoja. Nämä ei ollut Harald Hirmuisia. 
Osa hankituista on hurjia materiaaleja, ei silkkisiä, mutta kuvio ja värit on kivoja.  Omalla tavallaan tosi makeita.

 
Ja sitten on nämä sarjakuva skragat, " haraldhirmuiset". Ihan hirveitä, mutta niistä taitaa saada  hauskan pilkahduksen johonkin kohtaan.  Kravattien purku on käynnissä. Seuraavaksi pesu, silitys, paljon hypistelyä ja suunnittelua.

Puuhaa piisaa, mutta silti olen innoissani mitä tästä materiaalista saa aikaan. 
Vähän jännittää etten ammu yli, tai sitten tee tylsää. Kaikki on mahdollista.

6 kommenttia:

 1. Vau, hieno kokelma! Kyllä noista jotain kivaa syntyy. Eiköhän jaskajokuset ja kalanvonkaleet pidä huolta, ettei tylsää synny.

  VastaaPoista
 2. Tuo Jaska Jokunen ja Ressu on ihan super. Kokonaan silkkinen peitto olisi tosi hieno. Häikäisevän nopeasti hankittu noin upea valikoima.

  VastaaPoista
 3. Älä pihistele, aloita upeimmusta että varmasti tulevat mukaan. Kyllä on hieno kokoelma, varmasti nautit tilkkupinnan tekemisestä! Jos sulla on kysyttävää, soita! Tikkaaan keskiviikkona sun peiton.

  VastaaPoista
 4. Krakoissa on kauniita kankaita, tulee varmasti hieno työ!

  VastaaPoista
 5. Ihania projekteja peräperään. Tilkkutöitä olen ihaillut aina, mutta kärsivällisyyteni ei niihin riitä. Kaunista on kädenjälkesi. Kiitos kun jätit viestiä blogiini - osasin suunnistaa katsomaan sinun maisemaasi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!