sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

kravatti peitto haaveena

Kävin eilen Töölön Tilkkupajassa ja näin niin hienon peiton tehtynä kraavaateista.
Eihän siitä voinut kuin innostua. Olin jo unohtanut miksi aiemmin keräsin kravaatteja. Silloin en saanut kuin joitain kasaan, joten laitoin ne vimeisellä tilkkukerralla opiston laatikkoon ja kiertoon. Nyt pännii, vieläkin.
Tämä peitto antoi muille inspiksen, mitä tehdä miehelle 50 vuotis-lahjaksi. Nyt vaan täytyy pitää silmät auki materiaalista, joka on kuin etsisi hillaa Helsingistä. ( UFF:lla oli muutama myynnissä ja hinta oli 5-10 euroa kappaleelta, joten näin tehden tulisi melkoisen kallis peitto ) No, jokatapauksessa päätin kerätä niitä taas uudelleen ja teen sitten vaikka 60-vuotis lahjaksi niistä työn. Oli se vaan niin huikean hieno!

Eipä silti, kyllä täällä nytkin väriä riittää, alotin tekemään ensimmäistä kertaa batiikeista peittoa. On kyllä aika hurjia värejä. Mitähän mä mietin kun näitä ostin. Tuntuu, että nyt on maku kyllä hieman muuttunut ostohetkestä. Täytyy vaan uskaltaa heittäytyä kokeilemaan.

Tässä vielä muutamia aiemmin tehtyjä kukkakortteja. Vielä riittää muutama kortti laitettavaksi. Uusia en ole ehtinyt tekemään, koska täytyy tilkkuilla, kun se innostaa.

Hyvää sunnuntaita!

     

3 kommenttia:

 1. Mulla oli paljon krakoja mutta samaan opiston laariin ne vein...mitään ei sais koskaan heittää pois. Batiikit saa ollakkin värikkäitä. Herttaiset kortit

  VastaaPoista
 2. Kokeilepa onneasi FB:n kierrätyspalstoilla kuten Haaga kierrättää jne. Laita sinne ilmoitus, että otat ilmaiseksi tai annat vaihdossa jotain ja noudat antajalta kaikenlaisia krakoja. Kerro ilmoituksessa käyttötarkoitus. Kysyminen on ilmaista. Seuraan kolmea kaupunginosa kierrättää palstaa. Soilen tekemät krakapeitot ovat hienoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kvilttaaja vinkistä.
   Saatan laittaakin viestin sinne, jos näyttää että oma matsku ei riitä. Nyt sitä rupesi kertymään kivasti. Toki sitä kyllä saa ollakin, että ois mistä valita.

   Poista

Kiitos kommentistasi!