lauantai 6. tammikuuta 2018

Interleave quilt

Minulla on ollut tekeillä Interleave quilt. Ei aavistustakaan mikä se on suomennettuna, eikä sen niin väliä. Tämä oli opiston kurssin ohjelmassa jo syksyllä, mutta en vain saanut sitä aikaan.
Tykkään kaikista näistä värikkäistä batiikeista, mutta sitten kun ne piti laittaa yhteen, niin homma tyssäsi siihen.  Huomaan, että minulla jää värikkäät työt helposti hetkeksi seisomaan, koska niihin pitää ottaa etäisyyttä ja miettiä pidänkö siitä oikeasti vai en.

Tässä, 
 hups, taitaa muillekin kattiperheille käydä näin. Löhäytät kangasta, että se laskeutuu tasaisesti lattialle ja yhtäkkiä siellä onkin jo vanut välissä!


Uusiksi, yhden kissan silittelyhetken jälkeen ( ja välissä reunatkin siistitty )

Tällainen tuli pinnasta. Parempi laittaa se nyt esille, koska kohta tikkaan pinnan ja pelkään, että se kiertyy tai jotain muuta vastaavaa.
Työ tulee portaikon seinälle. Mies ilmoitti, ettei enää saa lisätä korkeutta. Ulkonäöllisesti olisi tarvinnut saada vielä hieman lisää tuota "kasikon autorataa", mutta suattaapi olla, että tämänkin lipun nostaminen tankoon on aika haastavaa.
 Läheltä katsottuna, työ on sekava. Siihen pitää saada etäisyyttä, kuten kuvassa.
Nyt kun laitan kuvaa koneelta, tuli toinen kuva esiin. Eli kesken oleva työ. Miksen vain viimeistellyt sirkuspeittoa ja laittanut sitä portaikkoon? hmmm.

Yllättäen, sekin on kirjava ja jäänyt pidedemmäksi aikaa kesken.
Rakastan värejä, mutta vissiin vain muiden töissä, hah. 

 
noo, tämä on vissiin liian leveyä meidän portaikkoon. Olihan siinä ihan hyvä syy tehdä toinen.

4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen pinta Interleave-quiltissa:)

  VastaaPoista
 2. Kauniita peittoja molemmat. Interleave taitaa olla eräänlainen bargello-muunnnelma.

  VastaaPoista
 3. Ihania ja värikkäitä töitä. Interleaven pinta on mielenkiintoinen. Laita vielä kuvia sitten, kun olet saanut sen seinälle :)

  VastaaPoista
 4. Hieno pinta Interleave:ssa! Hienoja molemmat.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!