perjantai 6. toukokuuta 2016

Matkalaukku tagit

Tultiin viime viikolla lomalta. Nyt oli tuoreessa muistissa, että tarvitsisi tehdä laukkuihin omat, kivat tunnistimet. Joka kerta kun laukut kaivetaan esiin, täytyy alkaa miettimään mikä lappu on missäkin laukussa kiinni, vai hups. unohtuko taas laittaa laput kokonaan. 
Ja mikäs tilkkuilija se sellainen on, ettei ole tilkkuiltu tagejä omiin laukkuihin. No näin kauan se kesti.
Kankaat on tarkoituksella valittu super kirkkaiksi ja erottuviksi.

Etsin Pinterestistä ohjeita miten tuollainen tehdään. Ohjeita oli ihan hirveästi. Löysin yhden hyvän, varmaan helpoksikin sanotun ohjeen ( just joo ). Valmis kangaspalani oli pienempi kuin ohjeessa. Ajattelin soveltaa, no pieleenhän se meni. Ei tullut priimaa, mutta ihan käytettävä kuitenkin.
Toinen tägi oli  punasävyinen ja sen piti mennä paremmin. no jaa. En tiedä kumpi näistä on parempi, mutta molemmat pääsee kuitenkin käyttöön.
Jos joku ajattelee kanssa tehdä tagin, niin vinkkinä, kannattaa laittaa heti jämäkkää muovia. Lötkö muovi on ihan turhaa ajan hukkaa, ei vaan onnistunut.    


Mutta kivoja nämä on. Täytyy tehdä lisää, ennen seuraavaa reissua.
Ja lykkiä lahjoiksi kaikille. Sen mä teen sitten, kun osaan ommella edes yhden sujuvasti. :)


  Siinä ne laukut ois, valmiina lähtöön. Mutta joutuvat nyt kuitenkin vain vintille. 


5 kommenttia:

 1. Iloiset ja niin tarpeelliset laput laukkuihin.

  VastaaPoista
 2. Kivat! Pitäisiköhän tehdä itsellekin, nyt kun ei ole vielä reissua tiedossa. Matkatohinoissa sitten taas huomaa, ettei niitä ole vieläkään, jos ei tee hyvissä ajoin.

  VastaaPoista
 3. Juurikin oli samat tarpeet kun reissuun lähdettiin, tagit hukassa.... Tosi kivat ja erottuu hihnalta, hyvä idea!

  VastaaPoista
 4. Iloiset ja hienot!
  Todella kätevät, kun pitää tunnistaa matkalaukku hihnalta, muiden samanlaisten joukosta! Tälläisiä olen itsekin tehnyt joskus.

  VastaaPoista
 5. Voi noilla olisi tosiaankin tarvetta!!! Ostin jokin aika sitten matkalaukkuihin uudet, kestävät ja iloiset...menivät rikki ensimmäisellä lennolla. Piti ommella itse mutta unohdin. Onneksi oli kotona Finnairin paperisia mihin kirjottelin nyt tiedot. Mutta unohdin niitä ottaa tietenkin lisää kentältä eli paluumatkalle kirjoittelen taas kentällä paperilappusia:( TUOLLAISETHAN NE OLLA PITÄÄ!!! Voikun muistaisi kun tulee kotiin:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!