tiistai 16. helmikuuta 2016

Auringonkukkia


Sain tikattua syksyllä aloitetun torkkupeiton valmiiksi.
Aiempi inhokki on nyt päässyt osastolle" tuli ihan kiva ".
Tikkaus teki tälle hyvää. En tikannut vapaalla, enkä ympyrää, vaan suoralla valkoisia kaitaleita. Jätin oranssit kukkapalat tikkaamatta, jotta työ pysyisi pehmeänä. Pysyihän se.
Leväytin työn päiväpeiton päälle, jotta saisin jossain kokonaiskuvan
Valonpuute haittaa edelleen kuvausta. Aamulla on pimeää kun lähden ja kun tulen kotiin, taas tulee heti pimeä.   Täytyy vissiin vaan sopeutua hieman varjoisiin kuviin.


Tässä näkyy tikkaukset vähän lähempää.
Ja alla näkyy reunoja.  
Jottei homma olisi mennyt liian helposti, kasasin taustan eri paloista, ajatellen, että nyt nämä 
kaikki räikeät kankaat lähtee meiltä. 
Sain ne samaan työhön ja samaan värimaailmaan. Sinne uppos. 
Pääsin jopa melkein kaikista näistä kankaista. 
Uskon, että osaan nykyään valita ostettavat kankaat paremmin. Nämä oli melkoisen vanhoja hankintoja, mutta joskushan nekin on käytettävä pois. Ei ne kaapissa parane.  
Torkkupeiton koko on n. 190 x 135cm.


12 kommenttia:

 1. Voi-voi kun tuosta tuli värikäs ja pirteä ja vaikka mitä:) Kyllä sen voi siirtää "ihan kiva"-osastolta seuraavalle osastolle.
  Joskus ostohetkellä jotkin kankaat näyttävät kauniilta mutta katsoppas vuodn parin päästä samoja niin voi vaan ihmetellä mitä niissä on joskus nähnyt. Kaikilla kankailla on vaan taipumus löytää paikkansa, onneksi!

  VastaaPoista
 2. The colors are wild and wonderful. Very full of life. I like your lines of quilting to bring things together. Very nice.

  VastaaPoista
 3. Aurinko paistaa täydellä teholla. kun tätä peittoa katselee, oikein ihana ja valoisa!

  VastaaPoista
 4. Peitosta tuli kaunis eikä vain ihan kiva-osastoon kuuluva. Tuo väritys on minun mieleen, valoisa ja hehkuva. Kaunis reunus ja täydellinen tikkaus. Väri-ilottelu jatkuu vielä taustassakin. Upea työ.

  VastaaPoista
 5. Todellakin enemmän kuin ihan kiva... Kaunis ja aurinkoinen peitto, todellinen huoneen valaisija! Reunat on erityisen kivat.

  VastaaPoista
 6. En voi kuin ihailla kuinka tuottoisa olet. Sinulta syntyy todellisia kaunokaisia nopeaan tahtiin. Tuo peitto on ihanan aurinkoinen ja tikkaukset ovat oikein onnistuneet! Jaksat vielä tilkkuilla toisen peiton nurjalle:)

  VastaaPoista
 7. Kuinka ollakaan, ajattelin ihan Annen tavoin, että olet mielttömän tuottoisa. Tämä on valtavan aurinkoinen peitto, kaunis. Ja tikkaukset sopivat juuri noin tehdyksi. Reunakaitale on myös raikas ja erilainen. Upea työ. Ihan taustaa myöten.

  VastaaPoista
 8. Tässä kyllä riittää aurinkoa ja energiaa koko taloon, ja vielä naapuriinkin :) Hieno tuli!

  VastaaPoista
 9. Tämä peitto on täynnä keväättä ja aurinkoa! Tätä kannattaa pitää esillä marraskuussa!

  VastaaPoista
 10. Todella kivan tilkkupeiton teit! Tykkään sekä neliöistä että reunuksen vetoketjuraidoista. Hieno, aurinkoinen tilkkupeitto!

  VastaaPoista
 11. On tosiaan kuin aurinko, kaunis ♥

  VastaaPoista
 12. Kiitos mukavista kommenteista. Niitä on mukava lukea.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!