perjantai 13. marraskuuta 2015

Pussukka hulpioista

Kurssilla oli mallina hulpioista valmistuva pussukka. Pinta oli niin kivan näköinen, joten mun oli ihan pakko alkaa kerää hulpioita itsekin.

Tähän mun arki iltojen luppoaika on sitten mennytkin. Kohta on kaikki kankaat käyty läpi.
Ois tän varmaan voinut erissäkin ottaa, mutta sain samalla hiplata ja järjestää kankaat läpi. Yksi hylly on vielä käymättä. Nämä suirot jäi siis vielä jäljelle, joten täytyisi ottaa vielä muutama uusinta pussista.
Kertaamalla kait se mallikin jäisi mieleen.
    
Valmis pinta oli kissankarvan verran alle 30x40cm. 
Vaikka sain vinkin, että älä nyt parhaita paloja laita sit keskelle, kun ne jää pohjaan, niin musta tuntu, että sinne meni enemmän elämää kun toiseen sivuun. No mutta kaikki nämä tekstit ja merkit on kivoja.    

Tämä kylki on hieman värikkäämpi. 

Malli on kolmio. Reunoissa teret.   
Käytännöllisen tilava pussukka. 
Tästä taitaa tulla ihan hyödyllinen juttu.   

8 kommenttia:

 1. Upea pussukka ja malli!
  Sitä alkaa kummasti katsella jopa kankaan hulpioita eri silmällä kun valmistaa niistä pintaa;) Joku kerran sanoi, että löysi itsensä kangaskaupassa etsimässä kaunistekstistä hulpoiota;)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Todella hieno pussukka! Aika kasa hulpioita....noista saat tehtyä yhden jos toisenkin uuden pussukan.

  VastaaPoista
 3. Hulpioiden käyttö on hauska juttu! Sait oikein mukavan pussukan - siinä on sanomaa! Minulla on ollut täällä sama harrastus, hulpioiden metsästys :)

  VastaaPoista
 4. Ihana pussukka! Katselin ja ihastelin noita malmitalon vitriinissä. Kiva, kun nuo hulpiot menee vinosti ja muutenkin hauskan mallinen koko pussukka. Hulpioita olen keräillyt kauan ja tunnustan kerran ostaneeni kangasta hulpion takia.

  VastaaPoista
 5. Vau, tämä on kyllä hieno ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!