keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Disappearing 4 patch ja tikkaustreeniä

Seuraava kurssityö valmistui. Tein toisen kaitaliinan samoilla kankailla, kuin muutama viikko aiemmin, mutta eri mallilla. Ostosteeveessä sanottaisiin, eikä siinä vielä kaikki, harjottelin vapaatikkausta tähän työhön, koska tämä on sopivan kokoinen harjoitteluun. Ja jostainhan täytyy aloittaa.

 Viivat on hieman kierot, mutta treenasin silti kaikki vapaalla. 


Taustalla kaikki näkyy paremmin mitä on tehnyt. Tarkoituksena oli siis tehdä eri harjoituksia aika tiheään. Samalla antaa mokien olla ja treenata vain asiaa.
Harjoittelin helppoja systeemeitä ja loppujen lopuksi tästä jäi hyvä fiilis. Vapaatikkausta voi jatkossakin tehdä. Ehkä käsiala sitten paranisi ja saisi tasaista jälkeä.
Ommel oli taustalla sileää ja hyvää, kunnes jatkoin Ikean langasta puolatulla kelalla. Mun kone ei tykkää siitä langasta yhtään. Ikivanha, edesmennyt Husqvarna ei välittänyt mokomasta mitään, mutta jatkossa sitä lankaa  ei voi enää ostaa.3 kommenttia:

  1. Olet oikeassa, tikkaamaan oppii vain tikkaamalla. Pelkkä ohjeiden lueskelu ja videoiden katselu ei riitä. Hieno liina syntyi.

    VastaaPoista
  2. Liina onkin just sopivan kokoinen tikkauksen harjotteluun! Hyvältä näyttää, rauhallinen väritys ja sopii sen toisen liinan kaveriksi.

    VastaaPoista
  3. Hieno liina syntyi! Kylläpä jaksoit kokeilla erilaisia malleja, onneksi olkoon! En olekaan ostanut lankaa Ikeasta, kiitos kun varoitit. Ei kannata langalla pilata arvokasta työtä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!