sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Kesä nurmikolla

Kesäinen peitto on tikattu ja valmis.
Olipa ihana huomata miten vaivatta peiton mahtui tilkkaamaan uuden koneen kanssa.

Ranskasta tuodut puuvillat on todella kirkkaita, joten tuntui parhaalta viimeistellä tämä kesällä.Nyt tämä värien paljous tuntuu ihan kivalta ja olen tyytyväinen peittoon. 

Tausta on kasattu paloista. 
Tikkaukset on tehty suoraan ruuduttamalla. 
Olen hämmästynyt miten suoraan sain taustan raidat tehtyä. Tästä olisi voinut tulla tosi kauhea, mutta ihan hyvinhän tämä meni.

 Tässä hieman lähikuvaa kankaista. Mehiläiset pörrää vihreässä kankaassa.
Kun kävin keväällä Ranskassa, siellä on vieläkin samoja kankaita myynnissä. Netistä näin ihanan hotellihuoneen, joka oli sisustettu näillä väreillä ja kuvioilla. Ei kyllä ihan tyypillistä skandinaavista makua, mutta oli upea.
Aurinko tekee ryppyjä työhön, vaikkei niitä juurikaan ole. Paljoa ainakaan.

Varjokuvissa näkee, että pinta on melko sileä. 

Peiton koko on 123 cm x 177 cm. 
Eli just sopiva vaikka nurtsiköllöttelyyn. 


7 kommenttia:

 1. Siitä tuli tosi raikas. Taustakin on tosi nätti, voi käyttää kummin päin vaan. Raaskiiko tuota edes nurmikolla käyttää!

  VastaaPoista
 2. Peitosta tuli kiva ja diagonaalinen kuvio hauskan näköinen. Tikkauksesta pidän ja peitton vaikutelma on itämainen ja mausteinen! Kivaa neliöiden käyttöä:)

  VastaaPoista
 3. Awesome work.Just wanted to drop a comment and say I am new to your blog and really like what I am reading.Thanks for the share

  VastaaPoista
 4. Peitto on upea! Tikkaukset mitä parhaimmat ja väritys mausteinen. Kyllä tuon päällä kelpaisi otta aurinkoa, jos se paistaisi. Mutta sateella voi sen alle käpertyä lukemaan. Taustakin on erittäin hieno, voi käyttää kummin päin tahansa.

  VastaaPoista
 5. Peitto on upea! Tikkaukset mitä parhaimmat ja väritys mausteinen. Kyllä tuon päällä kelpaisi otta aurinkoa, jos se paistaisi. Mutta sateella voi sen alle käpertyä lukemaan. Taustakin on erittäin hieno, voi käyttää kummin päin tahansa.

  VastaaPoista
 6. Kauniit kankaat ja kiva kesäinen tunnelma. Peitto on hieno molemmin puolin!

  VastaaPoista
 7. Hyvin sopii ranskalaiset kankaat ja värit suomalaiseen maisemaan. Kauniit värit ja peitto on upea molemmin puolin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!