maanantai 5. tammikuuta 2015

YO kortteja tekemässä


Fiilis ei katso aikaa.
Kun tein joulukuussa yhden yo kortin, sain sen jälkeen inspiksen tehdä vielä muutaman lisää.
Kauniit paperit vie mennessään, ihan samallalalla kun kankaat.
YO korttien tekeminen talvella on oikeastaan ihan loistava juttu, koska sitten ei tarvitse keväällä hosua näiden kanssa, ehkä. Ja jos jotain saa tehdä ihan inspiksen kanssa, se on kaikista mukavinta. Omaksi iloksihan tässä puuhastellaan, eli täytyy tehdä silloin kun huvittaa.    
Ylppärikorteille tuleekin jo keväällä käyttöä. Tytön useampi kaveri kirjoittaa keväällä. 

2 kommenttia:

 1. Kauniita kortteja olet taas tehnyt. Minäkin kaivoin joitain joulukankaita esiin tarkoituksena ommella ensi jouluksi muutama patalappu kun viime vuodelle en tehnyt yhtään:)
  Olisin kiinostunut tuosta musta-vaalea-ruusukortista, tehtäsiinkö siitä kaupat?
  Edellisessä kirjoituksessa oleva peurakangaspeitto on tosi kaunis. Joskus on käytössä kankaita joissa on kauniita kuvioita eikä kangasta malttaisi pilkkoa - sopivaa mallia saattaa olla vaikea löytää - tässä kangas näkyy hyvin.
  Olen joskus ostanut Tilkkutexistä saman tyyppisen kynän kuin Ullakasta hankkimassasi mutta siinä katkeaa lyijy hyvin herkästi, välillä ihan ärsyttävästi, tätä ongelmaa ei ostamissasi taida olla.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Irma. Ullakan kynästä ei katkennut terä, ainakaan tuossa ensimmäisessä työssäni. Se tuntu olevan juuri tarvitsemani merkkausväline. Kaikissa aiemmissa on ollut jotain puutteita. Mutta suuremmassa käytössä sen totuuden sitten huomaa.
  Laitan sinulle sähköpostia kortista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!